Fő tevékenységünk a

weboldal készítés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a weblapok elhelyezéséig.
A legegyszerűbb statikus oldalaktól a változtatható tartalmú dinamikus portálokig.
Weboldal készítés bemutató

Miért számít a jó weboldal design?

Gondolta volna, hogy általában kevesebb, mint 10 másodperc alatt eldönti a weboldalára érkező látogató, hogy marad vagy tovább áll?

Pedig statisztikai adatok támasztják alá, hogyha ez idő alatt nem tudja megnyerni a látogatót, akkor többet nem, vagy kis valószínűséggel fog visszalátogatni a weboldalára. Ez az idő igen rövid ahhoz, hogy eljuttassa az üzleti előnyökről szóló összetett üzeneteit. Viszont elegendő ahhoz, hogy egy jól megtervezett, kellemes külsővel, egy figyelemfelkeltő szlogennel maradásra bírja az érdeklődőt.

Egyedi grafikai tervezés

Mi nem tervezünk két ugyanolyan weboldalt, ugyanakkor a megvehető sablonok világától is szeretnék a lehető legtávolabb maradni!

Sokan úgy vélik, hogy egy jó grafikusnak nincs digitális értelemben vett felismerhető aláírása. Ezt a gondolatot megfogadva igyekszünk a weboldal tervezésnél az egyediséget megőrizni. Az ügyfél elképzeléseit követve, azt formába öntve, a modern ízlésvilágnak megfelelő, látványos design-t készíteni.

Munkáink során pixel pontosan tervezünk, gondosan elhelyezve minden apró részletet. Sokszor több változaton keresztül jutunk el a végleges megoldásig, de akkor tudunk igazán hatékonyan alkotni, ha szabad kezet kapunk.

Egyedi grafika
Szabványos szerkezet

Szabványos szerkezet

Nagy gondot fordítunk az általunk megírt HTML kódok és stíluslapok rendezettségére, hibamentességére.

A szerkesztőprogramok által létrehozott automatikus kód helyett, mi a szabványok alapos ismerete mellett, "kézzel" írjuk meg a weboldal szerkezetét, mely biztosítja a szabványoknak való maradéktalan megfelelést és nem utolsósorban rendkívül rövid kódot eredményez, amit a Google robotjai könnyedén indexelnek.

Az általunk készített weboldalak a W3C konzorcium szabványainak megfelelnek. A modern böngészőkben hibamentesen futnak és azonos a vizuális megjelenésük, erről a hivatalos tanúsítást mellékeljük ill. elérhetővé tesszük.

Szerkeszthető tartalom

Akár ön is, mindenféle technikai ismeretek nélkül, könnyen megváltoztathatja, bővítheti a weboldal tartalmát.

Legtöbb munkánkat gazdagítja az általunk fejlesztett tartalomkezelő keretrendszer. Ez egy ügyféloldali adminisztrációs felület, aminek segítségével partnereink egyszerűen változtathatják, bővíthetik a weboldalukhoz tartozó tartalmakat. Egy rövid betanítás után, valamint kezdő Word szövegbeviteli ismeretek birtokában bárki elvégezheti ezt. Egy pár fontos funkció a teljesség igénye nélkül:

 • Word rendszerű szövegszerkesztő
 • Kötött stílusok és sablon elemek a design megtartása érdekében
 • Változtatható, bővíthető oldalsávok, dobozok, menük
 • Feltölthető képek, vízjelezés és képvágási funkciókkal
 • Több kezelő munkatárs, egyedi jogosultságokkal
 • Látogatói statisztikák
Szerkeszthető tartalom

Keresőre optimalizált, szerkeszthető weboldalak 180 000 Ft + ÁFA-tól.
Rólunk

A programozói munkát igénylő, egyedi követelményeket megfogalmazó, adatbázis alapú honlapokra és webáruházakra szakosodott kreatív társulat vagyunk. Bízunk benne, hogy honlapunk átböngészése után hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Ügyfeleink

Azok a kis- és középvállalkozások, akik az online jelenlétüket magasabb színvonalon képzelik el. Internetes megjelenésükkel bizalmat és üzletet akarnak építeni. Rugalmasak, fogékonyak a külső megjelenésükre és a minőségi, precíz munkát részesítik előnyben.

Céljaink

Még több megelégedett ügyfelet látni a regiszterünkben :) Természetesen lépést tartani a rohamosan fejlődő webes technológiákkal, elsajátítani és alkalmazni ezeket. Ezért tudásunkat folyamatosan bővítjük, keressük az új feladatokat, kihívásokat.

Elérhetőségeink
 • uh.ngisedtrepxe@ofni
 • expertdesign.hu
 • 06-21-380-5870
 • facebook.com/expertdesign.hu
 • @expertdesign