Fizetett hirdetések,

online marketing

Kattintások után fizetett (PPC) hirdetés kampányok kivitelezése,
a szövegalkotástól és kulcsszókutatástól a jelentés készítésig.
Online marketing

Ha nincs kattintás, nincs költség sem

A hirdetései akkor is megjelennek, ha nem fizetett értük. Fizetnie csak akkor kell, ha a látogató rákattintott a hirdetésére.

Viszont az a cél, hogy minél többször kattintsanak és ezt olyan látogatók tegyék, akikből vásárlókat tudunk konvertálni. Hogy ezt elérjük, nagyon alaposan körüljárjuk a hirdetni kívánt témakört, legyen az termék vagy szolgáltatás és egy rövid konzultáció után meghatározzuk a célokat.

Már az elején nagyon részletesen megtervezzük a kampányok beállításait, a hirdetéscsoportok rendszerezését, a szorosan kapcsolódó kulcsszavakat és a hirdetés szövegeit. Fontos, hogy mérhető célokat tudjunk megjelölni, mert az olyan hirdetések, amik "csak" látogatókat akarnak a főoldalra hozni, azok nem lesznek hasznosak az üzlet szempontjából.

Miért hirdetés és nem keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálással hosszú távon brand értéket tudunk építeni, a PPC hirdetéssel azonnali eredményeket, eladásokat tudunk generálni

A keresőoptimalizálásnak általában egyszeri költsége van, az eredménye hosszabb idő alatt jelentkezik és nem mindig garantált. A hirdetéseknél az eredmény azonnali, mérhető, a költségek pedig kézben tarthatók. Napi limit beállításával a költséget kordában tarthatjuk, viszont a hirdetések csak addig futnak, amíg a keret ki nem merül.

A hirdetések megjelenítésére korlátozott hely áll rendelkezésre, ezért verseny folyik a pozíciókért. A kattintásért licit formájában ajánljuk meg az összeget, amit hajlandóak vagyunk fizetni érte. A rangsor a hirdetés minőségétől és a megajánlott összeg nagyságától függően alakul ki. Egy jól megkomponált kampánnyal sokkal olcsóbban lehet jobb pozíciókat elérni, hatékonyabban hirdetni.

PPC hirdetes kampány
Rólunk

A programozói munkát igénylő, egyedi követelményeket megfogalmazó, adatbázis alapú honlapokra és webáruházakra szakosodott kreatív társulat vagyunk. Bízunk benne, hogy honlapunk átböngészése után hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

Ügyfeleink

Azok a kis- és középvállalkozások, akik az online jelenlétüket magasabb színvonalon képzelik el. Internetes megjelenésükkel bizalmat és üzletet akarnak építeni. Rugalmasak, fogékonyak a külső megjelenésükre és a minőségi, precíz munkát részesítik előnyben.

Céljaink

Még több megelégedett ügyfelet látni a regiszterünkben :) Természetesen lépést tartani a rohamosan fejlődő webes technológiákkal, elsajátítani és alkalmazni ezeket. Ezért tudásunkat folyamatosan bővítjük, keressük az új feladatokat, kihívásokat.

Elérhetőségeink
  • uh.ngisedtrepxe@ofni
  • expertdesign.hu
  • 06-21-380-5870
  • facebook.com/expertdesign.hu
  • @expertdesign